Beszólások

  • the_sam: A progi az ingyenes, CamStudio a neve, tök egysz... (2010.07.15. 16:06) Tutorial I.
  • jet-son a másfélkegyelmű: Csao! milyen progival vetted fel? milyen formátu... (2010.07.15. 15:16) Tutorial I.
  • Utolsó 20

1 éves a blog!

2010.12.21. 17:30 - the_sam

 

 Percre pontosan 1 éves a blogom. Tavaly ugyanekkor jelent meg az első posztom, akkor még nem is gondoltam hogy esetleg egy évet kibír a blog, de tessék sikerült:) Ez többnyire a jvt-s arcok miatt van, akiknek a fórumban löktem a linkeket hogy nézzék meg ezt-azt. Úgyhogy nagy köszönet nekik, vagyis nektek:)

Anno a blog még nem ezzel a designal futott, de a régit sajna nem találom:( De egy-két adat talán a blogról elfér itt:) A blog indulása óta 1905 oldalletöltés volt, de az oldal letöltést ne keverjük a látogatók számával! Az oldal letöltés természetesen az is, ha ugyanarról a gépről többször nézik meg. Az Ausztriás posztot nézték meg a legtöbben. És összesen 32 posztom volt az egy év alatt, ezt is beleértve:)

Időközben regisztráltam a flickr-re, ahova feltöltöttem fotóimat és vétéimet.34 db képem van fent, amiből 7 db vété. Meglepő módon van képem amit több mint félszázan néztek meg, és van akit még favoritnak is beraktak:) Az összes kép közül kettőt hívtak meg csoportokba, ami szerintem nem is olyan rossz eredmény.

Még egyszer köszönet az összes látogatómnak:)

A bejegyzés trackback címe:

https://turboblog.blog.hu/api/trackback/id/tr222525773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása